Live @ Nishi’s: Joshua J

zondag 11 juli 2021

Gratis

Agenda

Nishi (online)


Live @ Nishi’s staat voor een reeks concertregistraties, live opgenomen door House of Knowledge in de karakteristieke Nishi Market in Rotterdam. In elk video concert speelt een Nederlands toptalent een set van maximaal 20 minuten — intiem, kleurrijk en (nog altijd) corona proof. Vorig jaar is Live @ Nishi’s al genomineerd voor een Rotterdam Music Award in de categorie ‘Beste Corona Initiatief’. Dit jaar komen House of Knowledge en North Sea Round Town terug met negen performances van nieuwe artiesten en muzikanten. De reeks wordt gestreamd tijdens North Sea Round Town 2021.

Joshua J is een jonge opkomende dj/producer uit Breda die al aardig aan de weg aan het timmeren is. De sound van het multi-talent Joshua J laat zich het beste omschrijven als wavy R&B, soul en hip-hop en sinds een tijdje zet hij ook eigen vocals op zijn tracks. Zijn allereerste EP kwam terecht in de ‘Beats of the Week’ playlist van Dr. Dre en het nummer ‘Lock My Door’ heeft inmiddels ruim 4 miljoen streams op Spotify.

Dat belooft veel voor zijn Live @ Nishi’s sessie, dus zorg ervoor dat je deze niet mist! Zijn sessie zal te zien op zondag 11 juli 17:00 op het House of Knowledge YouTube kanaal.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief