Live @ Nishi’s: Phill-E

vrijdag 02 juli 2021

Gratis

Agenda

Nishi (online)


Live @ Nishi’s staat voor een reeks concertregistraties, live opgenomen door House of Knowledge in de karakteristieke Nishi Market in Rotterdam. In elk video concert speelt een Nederlands toptalent een set van maximaal 20 minuten — intiem, kleurrijk en (nog altijd) corona proof.

Vorig jaar is Live @ Nishi’s al genomineerd voor een Rotterdam Music Award in de categorie ‘Beste Corona Initiatief’. Dit jaar komen House of Knowledge en North Sea Round Town terug met negen performances van nieuwe artiesten en muzikanten. De reeks wordt gestreamd tijdens North Sea Round Town 2021.

Phill-E is een Nederlands-Senegalese rapper/zanger die zijn muziekcarrière begon als producer, maar eind 2018 besloot om voor zijn eigen carrière als artiest te gaan. Hoewel zijn muziek over het algemeen onder hip-hop gecategoriseerd kan worden, stapt hij geregeld uit zijn comfortzone en experimenteert hij met genres zoals r&b, pop, funk en afro. Ook staat hij bekend om het gebruiken van zowel de Nederlandse, Engelse en Franse taal in zijn muziek, wat hij combineert met zijn melodieuze flows en catchy hooks.

Zijn muziek is zeker niet onopgemerkt gebleven, aangezien Grammy winning artist en producer Timbaland zijn muziek al heeft ontdekt en hem zelfs VIP member heeft gemaakt van zijn nieuwste invention ‘Beatclub’. Al met al, Phill-E is zijn strepen zowel nationaal als internationaal al aardig aan het verdienen. Zijn sessie zal vrijdag 2 juli vanaf 18:00 te zien zijn op het House of Knowledge YouTube-kanaal.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief