North Sea Round Town Lab presents Teis Semey’s Farmhouse Express (Artist in Focus)

donderdag 02 juni 2022

Besloten

Agenda

Boerderij Driebergen

Delftweg 254
3046ND Rotterdam

Begin juni is Artist in Focus Teis Semey het middelpunt van het allereerste North Sea Round Town Lab op de kunstzinnige Boerderij Driebergen, net buiten de stad. Op deze rustgevende locatie aan de oever van de Schie komt de gitarist samen met Rotterdamse musici om drie dagen lang te schrijven, musiceren en creëren voor een kersverse set. Op de vierde dag, zaterdag 4 juni, is er in de namiddag een concert waarbij je getuige bent van het debuut van The Farmhouse Express.

Samen met violiste Yanna Pelser, multi-instrumentalist Alicia Breton Ferrer en spoken word artiest en vocaliste Damaris dompelt Semey zich onder in de rust van het platteland. Omringd door een kabbelende Schie, het bijna onhoorbare geruis van de snelweg en vriendelijke boerderij honden, werkt de veelzijdige groep The Farmhouse Express aan nooit eerder gehoorde composities. Het viertal verkent de dwarsdoorsnede tussen genres en zet gedurfde stappen buiten de normatieve jazz setting. De andere twee deelnemende muzikanten houden we nog even geheim.

Het North Sea Round Town Lab is een creatief experiment dat comfort vindt buiten de normen en een diepe en frisse kijk geeft op wat geïmproviseerde muziek kan zijn.

Reserveer nu je ticket à €10,00 via atelier@wibbinekien.nl. Hapjes en drankjes zijn aanwezig op locatie.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief