North Sea Round Town Writing

donderdag 24 juni 2021

€48 (reeks van 3 workshops, startdatum)

Agenda

Rotterdamse Volksuniversiteit

Heemraadssingel 275-277
3023 BE Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

Muziek is een grote inspiratiebron. Drie bijeenkomsten waarbij je op muziek zult schrijven tijdens live optredens van artiesten. Verschillende ritmes, verschillende sferen. Wat neem je mee tijdens het schrijven van een tekst? We proberen het uit. Verhalen, monologen en dialogen. Ervaring in schrijven is niet nodig!

De workshop wordt gegeven door Liesbeth Mende. Mende schrijft proza, columns en toneelteksten. Ze publiceerde o.a. de romans Afhaalmeisje (Arbeiderspers) en Blauw (Gottmer) en theaterleesboeken voor kinderen. Naast het schrijven geeft Liesbeth les in creatief schrijven aan kinderen en volwassenen. ‘Ik hou ervan om door te geven hoe leuk het is om je eigen wereld te scheppen met woorden. Een wereld waarin jouw werkelijkheid en fantasie samen komen. Daarnaast is het ongelofelijk leuk om verhalen met elkaar te delen.’

Deze workshopreeks bestaat uit drie lessen op de drie donderdagen van North Sea Round Town.
Donderdag 24/06/2021 – 10:00 tot 12:00 uur
Donderdag 01/07/2021 – 10:00 tot 12:00 uur
Donderdag 08/07/2021 – 10:00 tot 12:00 uur

Meld je aan voor de nieuwsbrief