North Sea Round Town x Dudok: Klankconcert in het Park bij zonsondergang | Show 1

zaterdag 03 juli 2021

€12.50

Agenda

Dudok In Het Park

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

Oordeelloos luisteren vanuit een comfortabele ligstoel in het Park. Tijdens North Sea Round Town zal het Klankconcert weer in de buitenlucht plaatsvinden, dit keer in samenwerking met Dudok. Under The Surface, met Sanne Rambags (zang), Joost Lijbaart (percussie) en Bram Stadhouders (gitaar), onderzoekt tijdens de zonsondergang de omgeving en improviseert op topniveau een unieke show.

Wanneer de zon langzaam ondergaat, smeulen de laatste barbecues en waait een warme zomerbries door het park. Deze alledaagse zaken kan je niet zien, maar wel horen en voelen via het naadloze samenspel van Under The Surface. Het publiek geniet geblinddoekt als gelijkgestemden van het concert, terwijl de dag in nacht verandert. Vooraf en/of na afloop van de show kan je genieten van een koud drankje met bijpassende bites bij Dudok In Het Park.

Tickets à €12,50 zijn nu verkrijgbaar. Bij een ticket zit ook een ijskoude drank bij Dudok In Het Park inbegrepen, voor of na de show te nuttigen op vertoon van je kaart.

Let op: er zijn twee Klankconcerten in Het Park, dit is de eerste show van de twee.

Dit evenement is er slechts één in een reeks van bijzondere programma’s die North Sea Round Town en Dudok samen neerzetten. Kijk in onze agenda wat je nog meer kan verwachten.

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Meld je aan voor de nieuwsbrief