Under The Surface, Klankconcert bij zonsondergang, Dudok in Het Park (do 9 sept)

donderdag 09 september 2021

€12.50

Agenda

Dudok In Het Park

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

Verplaatst: Dit concert zou eerst op 3 juli plaatsvinden, maar is verplaatst naar het najaar. Heb je een ticket gekocht voor het Klankconcert op 3 juli? Dan is deze gewoon nog geldig. Meer info in je inbox.

Oordeelloos luisteren vanuit een comfortabele ligstoel in het Park. Tijdens North Sea Round Town kon wegens de toen geldende coronamaatregelen het Klankconcert niet doorgaan en werd het verplaatst naar september. Het unieke Klankconcert zal in de buitenlucht plaatsvinden, in samenwerking met Dudok. Under The Surface, met Sanne Rambags (zang), Joost Lijbaart (percussie) en Bram Stadhouders (gitaar), onderzoekt tijdens de zonsondergang de omgeving en improviseert op topniveau een unieke show.

Luister tijdens de zachte nazomeravond naar de zonsondergang via het naadloze samenspel van Under The Surface. Terwijl de dag in nacht verandert, geniet je geblinddoekt als gelijkgestemden van het concert. Het Klankconcert brengt verstilling in de alledaagse drukte van het leven in een stad en creëert ruimte voor een muzikale, zuivere meditatieve ervaring, voor zowel blinden, slechtzienden als zienden.

Kaarten à €12,50 (excl. servicekosten) zijn nu verkrijgbaar. Op vertoon van je ticket ontvang je één verfrissende Loopuyt-longdrink voor de show bij Dudok In Het Park.

Diner tip!
Ook kan je voor de show heerlijk dineren bij Dudok In Het Park met een speciaal Under The Surface-arrangement. Reserveer snel een tafeltje tussen 17:30 en 19:00 uur via deze link (selecter donderdag 9 september als datum) en maak er een compleet avondje uit van!  Natuurlijk mét de garantie dat je op tijd in je stoel ligt voor het concert.

Tijden
19:15 inloop
19:45 start show
21:15 eind show

Bereikbaar

  •  De show vindt plaats in de prachtige voortuin van Dudok In Het Park. Navigeer naar dit adres (Baden Powelllaan 12, 3016 GJ Rotterdam), dan kan het niet missen.
  • We raden aan om met de fiets te komen.
  • Tramhalte Euromast (Tram 8) is op vijf minuten lopen de dichtstbijzijnde OV-stop.
  • Slecht ter been? De Baden Powelllaan is met de auto bereikbaar, maar het aantal parkeerplekken is gering. Iemand afzetten is geen enkel probleem.

Dit evenement is er slechts één in een reeks van bijzondere programma’s die North Sea Round Town en Dudok samen neerzetten. Kijk in onze agenda wat je nog meer kan verwachten.

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief