Yoga Sessie for Kids & Surround Music in Het Park – North Sea Round Town x Dudok

zaterdag 10 juli 2021

€7.50

Agenda

Dudok In Het Park

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Op zaterdag 10 juli slaan North Sea Round Town en Dudok de handen ineen om een bijzonder evenement in de buitenlucht te organiseren: een yogasessie bij zonsopgang op live muziek. De sessie wordt muzikaal begeleid door topmuzikant Bram Stadhouders, die meespeelt met de ontwikkelingen van de natuur en improviseert op geluiden rondom. Luister vanaf je yogamat hoe de stad ontwaakt met Annabel Laura (yogi) en Bram Stadhouders. De sessie vindt plaats in het Park mét adembenemend uitzicht op de Euromast. Gitarist Bram Stadhouder brengt zijn unieke project ‘Orbit’ mee naar het Park, waarvoor hij met acht speakers en twee subwoofers een natuurgetrouw, driedimensionaal geluid neerzet.

Yoga in het Park belooft een exceptionele ervaring te worden. Na afloop kan je bij Dudok In Het Park genieten van een goede kop koffie, licht ontbijt, of zoete bite uit eigen patisserie. De perfecte manier om je zaterdag te beginnen.

Deze yogasessie is voor iedereen, van beginnend tot gevorderd. Om deel te kunnen nemen aan deze sessie, vragen wij je vriendelijk om zelf te voorzien in een yogamat.

Een kidsticket kost €7,50 en is geldig voor een ouder + kind, een pannenkoekje en een drankje bij Dudok In Het Park. Ouders zijn niet verplicht deel te nemen, genieten van een kopje koffie op het terras terwijl je kind in het ochtendzonnetje yogaat is natuurlijk toegestaan.

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief