Yoga Sessie & Surround Music in Het Park – North Sea Round Town x Dudok (uitverkocht)

zaterdag 10 juli 2021

€7.50

Agenda

Dudok In Het Park

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

Op zaterdag 10 juli slaan North Sea Round Town en Dudok de handen ineen om een bijzonder evenement in de buitenlucht te organiseren: een yogasessie bij zonsopgang op live muziek. De sessie wordt muzikaal begeleid door topmuzikant Bram Stadhouders, die meespeelt met de ontwikkelingen van de natuur en improviseert op geluiden rondom. Luister vanaf je yogamat hoe de stad ontwaakt met Annabel Laura (yogi) en Bram Stadhouders. De sessie vindt plaats in het Park mét adembenemend uitzicht op de Euromast. Gitarist Bram Stadhouder brengt zijn unieke project ‘Orbit’ mee naar het Park, waarvoor hij met acht speakers en twee subwoofers een natuurgetrouw, driedimensionaal geluid neerzet.

Yoga in het Park belooft een exceptionele ervaring te worden. Na afloop kan je bij Dudok In Het Park genieten van een goede kop koffie, licht ontbijt, of zoete bite uit eigen patisserie. De perfecte manier om je zaterdag te beginnen.

Deze yogasessie is voor iedereen, van beginnend tot gevorderd. Om deel te kunnen nemen aan deze sessie, vragen wij je vriendelijk om zelf te voorzien in een yogamat.

Kaarten à 7,50 zijn nu verkrijgbaar. Het ticket is geldig voor één persoon in de yogasessie en een kop koffie + croissantje bij Dudok In Het Park.

Dit evenement is er slechts één in een reeks van bruisende programma’s, die North Sea Round Town en Dudok samen neerzetten. Kijk in onze agenda wat je nog meer kan verwachten.

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief