NSRT x de Doelen: TaalTrip met Kay Slice (besloten educatieprogramma) II

maandag 28 juni 2021

Besloten

Agenda

De Doelen

Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

Wat is leuker dan spelenderwijs de woordenschat te verbreden op een uitje buiten de school? Speciaal voor North Sea Round Town organiseert JINC een Taaltrip bij de Doelen met hiphop en spoken word artist Kay Slice.

Kinderen uit een wijk met een sociaaleconomische achterstand kunnen achterlopen met de Nederlandse taal. Voor deze kids organiseert JINC regelmatig Taaltrips om in de praktijk nieuwe woorden te leren en anders met taal om te gaan. Met deze trips brengen scholen een bezoek aan bijzondere locaties. Dit keer is dat in de Doelen in Rotterdam. Als kers op de taart gaat woordkunstenaar en artiest Kay Slice mee om de kinderen te vertellen over het artiestenbestaan en hoe je betekenis kunt geven aan woorden in combinatie met muziek. Om zo je eigen verhaal te vertellen. In deze North Sea Round Town-editie staat het woord “improviseren” centraal, net als in de jazzmuziek.

Dit programma is een samenwerking tussen North Sea Round Town, JINC, de Doelen en Kay Slice. Dit is een besloten evenement.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief