RET Melodies x NN North Sea Jazz x NSRT – Bajonet Brass Band

vrijdag 12 juli 2024

Gratis

Agenda

Metrolijn D/E richting Slinge

Rotterdam Centraal station
Rotterdam

Bajonet Brass Band is een Rotterdams ensemble dat de geest van het New Orleans second line repertoire met een frisse twist doordrenkt. Met hun opzwepende repertoire en interactieve optredens creëren ze een intieme en vrolijke sfeer die de omgeving overstijgt. Wandelend langs het publiek verandert hun line-up van koperinstrumenten en krachtige drums elke straat in een pulserend feest, waarbij ze mensen uitnodigen om te dansen, mee te zingen en deel uit te maken van de onvergetelijke ervaring.

RET Melodies
Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli barst NN North Sea Jazz Festival los in Ahoy. Om er zeker van te zijn dat de bezoekers van het festival opgewarmd en in de juiste stemming in Ahoy aankomen, zal een feestelijke muziekkaravaan hen in de Metro en op de stations vergezellen vanaf Rotterdam CS in de metro richting Zuidplein. Musici stappen hier en daar ook uit om de goede vibes op de stations te verspreiden. Dit programma is een cadeau aan de reizigers van de RET, NN North Sea Jazz en NSRT en iedereen is welkom, zolang je maar bent ingecheckt!

Comfortabel reizen doe je met Ov-Pay!
Je kunt bij de RET makkelijk in- en uitchecken met je contactloze betaalpas, creditcard of mobiel. Hou die tegen de kaartlezer op het poortje om in te checken en zorg ervoor dat je ook weer goed uitcheckt. Vooraf aanmelden is niet nodig. De betaling gaat automatisch en is de volgende dag te zien in je betaaloverzicht!

Hier vind je alle concerten van RET x NSRT  in één overzicht in de agenda.

foto: sfeerimpressie (Bajonet Brass Band, NSRT ’23),  Maarten Laupman.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief