Huiskamerconcert: Rory Ronde and Bahghi

donderdag 07 juli 2022

€10 (incl. service fee)

Agenda

Huiskamer Overschie


Op deze zwoele zomeravond verzorgen gitarist Rory Ronde en zangeres Bahghi een fijngevoelig, akoestisch concert dat bij mooi weer de tuin van een karakteristiek landhuis in Engelse stijl uit 1933 plaatsvindt. Het huis heeft een prachtige tuin, die sprookjesachtig aan doet. Er woont een witte pony en het duivenhok is getransformeerd tot mini buiten bar. Als het weer het niet toelaat wordt het concert binnen gegeven:  Het huis heeft nog steeds de indeling die bij een landhuis hoort en heeft een prachtige serre. De woonkamer is verhoogd, wat een mooi podium biedt voor een optreden.

Rory Ronde
Muziek zit in de genen van songwriter en producer Rory Ronde, aka Kofi Anonymous. Zijn vader Henry Ronde is een legende in de steeldrum-, calypso- en soca scene. Zelf is Rory volledig autodidact: hij pakte op 9-jarige leeftijd de gitaar op en was ook al snel meester van andere instrumenten. Je kunt Rory horen op platen van BIRDbekende zoals; Giovanca, Ntjam Rosie en Benny Sings. Momenteel speelt hij in de begeleidingsband van Wouter Hamel en Roos Jonker en maakt hij deel uit van jazz ensemble New Cool Collective.

Bahghi
Bahghi is zangeres, muzikant en songwriter uit een Eritrese familie, geboren en opgegroeid in Amsterdam. Sinds haar vierde speelt ze klassiek viool. Nadat ze in 2018 afstudeerde aan het Conservatorium van Amsterdam in de richting Jazz Zang, richtte ze zich op het verder ontwikkelen van haar artistieke visie. Ze schrijft, produceert en neemt haar eigen muziek op. Sinds 2020 brengt ze deze muziek uit onder eigen beheer, met als laatste project, haar tweede EP This Room.

Tickets voor het concert zijn te koop. Na aankoop van het ticket vind je de precieze locatie op het ticket. Houd er rekening mee dat de concertlocatie in de buurt van Overschie ligt. Het is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief