Sanem Kalfa & Teis Semey (JAZZ I AM, Barcelona)

vrijdag 17 maart 2023

Agenda

Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona

Sanem Kalfa en gitarist Teis Semey (respectievelijk Artists in Focus van North Sea Round Town 2023 en 2022) zijn te zien op Spaans festival JAZZ I AM in een zeldzaam duo-optreden, geïnspireerd door Deense en Turkse volksmuziek, songs en vrije improvisatie.

Kenmerkend voor Kalfa is haar krachtige stem en immense bereik. In haar optredens schakelt ze moeiteloos over van introvert en kwetsbaar naar theatrale en aangrijpende improvisaties, waarin het vertellen van verhalen voorop staat. Op JAZZ I AM deelt ze het podium met gitarist Teis Semey, een onverschrokken improvisator. De Deense Semey is sinds zijn aan het Conservatorium van Amsterdam een bekende verschijning is in de Nederlandse jazzscene. Hij toert door Europa met zijn eigen Quintet en is onderdeel van de Guy Salamon Group.

Dit duo-optreden van Kalfa en Semey is een samenwerking tussen JAZZ I AM, North Sea Round Town en inJazz.

Over JAZZ I AM

JAZZ I AM begon in 2019 in Barcelona als een jaarlijkse internationale bijeenkomst gericht op het stimuleren van partnerschappen tussen muziekprofessionals door het organiseren van conferenties, workshops en de beste nationale jazzshows. JAZZ I AM verwelkomt alle professionals van de muzieksector die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van de Spaanse jazzscene. Het belangrijkste doel van het tweedaagse evenement is het stimuleren van artiesten, agentschappen, podia, sponsors en publieke en private instellingen om internationale samenwerkingen tussen hen op te bouwen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief