Sanem Kalfa (solo)

donderdag 30 juni 2022

Gratis

Agenda

ROOF-A

Westplein 9b
3016 BM Rotterdam

Het soloproject van Sanem Kalfa is een intieme en subtiele expressie van geluiden gecreëerd met cello, ukelele, stem en elektronica. Ze gebruikt looping op een ongebruikelijke manier: in plaats van duidelijke herhalingen te bouwen, creëert ze lagen met verschillende texturen, met behulp van live-opnames van haar cello en haar stem. De stem neemt een aantal verschillende rollen aan zoals het vertellen van verhalen, het zingen van teksten en instrumentale zang.

Over Sanem Kalfa
Sanem Kalfa verenigt zowel haar achtergrond als cellospeler – het instrument waarmee Sanem haar muzikale opleiding begon – als het uitgebreide vocabulaire die ze door de jaren heen ontwikkelde als vocalist en improvisator. Het resultaat is een uniek geluid dat alle diversiteit van Kalfa’s muzikale visie tot uitdrukking brengt. Sanem Kalfa staat bekend om haar breed ontwikkelde stem, haar zangcombinatie tot een krachtige mix van emoties. In haar zangcarrière won ze verschillende prijzen, waaronder de 1e Prijs Shure Montreux Jazz Vocal Competition voorgezeten door Quincy Jones.

Over ROOF-A
Met de hoofdletter A van Art is ROOF-A een internationale ontmoetingsplek: een onderdak, kruispunt en vertrekpunt voor kunstenaars en fotografen, verzamelaars, publiek en iedereen die verder maar nieuwsgierig is naar een wereld vol verbeelding. ROOF-A biedt ruimte aan inspiratie en ideeën, aan museale tentoonstellingen en culturele ontmoetingen, maar ook aan ondernemingslust en het stimuleren van levendige netwerken tussen de kunst en het bedrijfsleven.

De performance bij ROOF-A is gratis toegankelijk.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief