Sanne Rambags x Senang x NSRT: Klankmeditatie & Concert

zondag 02 juli 2023

Gratis

Agenda

Senang

Rechtestraat 31
3151 HN Hoek van Holland

Senang Surfschool ligt aan de duinen op het strand en er is ruimte voor iedereen die wil genieten van een heerlijke dag aan zee! Jong en oud bezorgen we graag een super leuke en bijzondere dag. Voor kids(groepen) staan de surfboards, bodyboards, skimboards, volleybalnetten en surfpakken al klaar. En idit is wel een heel bijzondere dag want activiteiten worden afgewisseld met klankconcerten en -meditatie.

12.30 uur – Klankconcert
14.00 uur – Meditatie
16.00 uur – Klankconcert
17.30 uur – Meditatie

Vocaliste Sanne Rambags kreeg van North Sea Round Town een vrije opdracht mee om aan het strand van Hoek van Holland te creëren. In samenwerking met surfschool Senang heeft ze een programma samengesteld dat geïnspireerd is op verhalen vanuit de zee, de schatten van de kust, overgangen, transformaties, de fluisteringen van de wind en een hart dat zwerft, opzoek naar vrijheid en vertrouwen.

Zangeres, componiste en improvisator Sanne Rambags creëert met haar warme klank en oprechte spel werkelijk magische momenten. Op jonge leeftijd ontwikkelde ze zich al tot een muzikante met een diep persoonlijk geluid. Rambags is een van de weinige zangeressen van haar generatie die met openheid kan improviseren. Soms gebruikmakend van haar eigen teksten en poëzie, soms helemaal versmeltend met haar medemuzikanten. Dit geeft haar stem een instrumentale rol, waardoor ze de grenzen van de zang en haar eigen geluid kan verkennen en nieuwe soundscapes kan ontdekken.

Dit is onderdeel van een meerdaags programma, kijk hier voor het volledige programma.

Routing
Parkeren kan gratis op de parkeerplekken aan het begin van strandopgang Rechtestraat.
Loop op de strandopgang Rechtestraat tot aan het strand en ga dan naar rechts.

Kom je met OV? Senang is te vinden op 15 minuten lopen van Metrostation Hoek van Holland Strand. Loop van het metrostation over het betonnen pad op het strand naar het noorden tot strandopgang Rechtestraat. Loop na de opgang nog een klein stukje door tot aan het hoge duin.

foto: Oleg Drofa

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief