NSRT x Skateland: Peter Somuah & Friends en Comfort Creature (Levels)

zondag 02 juli 2023

€6 (deurverkoop)

Agenda

Skateland

Piekstraat 45
3071 EL Rotterdam

Kom langs voor een onvergetelijke avond vol muziek, cultuur en plezier! Vanaf 17:00 uur nodigen we buurtbewoners, muziekliefhebbers en de skategemeenschap uit om samen te komen en te genieten van een groovy optreden van de trompettist Peter Somuah en daarna een concert van singer-songwriter Comfort Creature, de protégé van Levels TV.

Deze bijzondere gelegenheid biedt een unieke mix van muziek en sport, waar skaten en muziek samenkomen in perfecte harmonie. Breng je board mee, of je nu een doorgewinterde skater bent of gewoon wilt kijken en genieten van de energieke sfeer.

Naast de muziek en skatesessies is er ook gedacht aan je smaakpapillen. Er zullen heerlijke gerechten beschikbaar zijn, van hartige snacks tot verfrissende drankjes.

Deze avond is een uitnodiging aan iedereen, of je nu deel uitmaakt van de skategemeenschap of een lokale bewoner bent die graag nieuwe ervaringen opdoet. Het is een moment om samen te komen, te genieten van geweldige muziek en te verbinden met gelijkgestemde mensen in de buurt.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief