Spoken Woordjes: o.l.v. Kay Slice & kids van Sophia

woensdag 07 juli 2021

Besloten

Agenda

Sophia Kinderziekenhuis

Dr. Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

“Jouw verhaal daar zit een superheld in. Dus wie is jouw superheld of superheldin?”

Dat is het motto van sociaal-maatschappelijk project Spoken Woordjes. Spokenword artiesten Kay Slice en Tyler Koudijzer zetten verhalen van broertjes en zusjes (‘brusjes’) van zieke kinderen om in spoken word en muziek.

Kinderen die opgroeien met een ziekte hebben een grote impact op het gezin. De zorg voor hen gaat boven alles en de gezonde ‘brusjes’ krijgen vaak te weinig aandacht. Dat is begrijpelijk, maar niet altijd even makkelijk. Met vijf workshopsessies en een eindperformance tijdens North Sea Round Town worden ‘brusjes’ in het zonnetje gezet. Dit evenement is enkel bij te wonen door familie en vrienden.

Dit programma is op initiatief van North Sea Round Town i.s.m. Ronald Mc Donaldhuis Sophia Rotterdam, Sophia Kinderziekenhuis, spoken word artiesten Kay Slice en Tyler Koudijzer.

Meld je aan voor de nieuwsbrief