SPRAZZZ

woensdag 05 juli 2023

€2,50 (incl. consumptie)

Agenda

Theater Zuidplein

Gooilandsingel 95
3083DP Rotterdam

SPRAZZZ is een ontmoeting en verbinding tussen de buurten, een blind date tussen woordkunstenaars, publiek, jazz en de bewoners van Rotterdam. Spoken Word artiesten uit verschillende Rotterdamse wijken vertellen verhalen die spelen in hun buurt.

De artiesten verhalen vanuit hun eigen connectie met de buurt waarin ze zijn opgegroeid met ondersteuning van een live-band. Dit mondt uit in een muzikale voorstelling waarin de verhalen in elkaar overvloeien. SPRAZZZ vindt dit jaar voor het eerst plaats in Theater Zuidplein, want Rotterdam is altijd in beweging, en nergens beweegt de stad zo snel als op Zuid.

De band staat onder leiding van toetsenist Alexander van Popta die werkte met o.a. Gregory Porter, Ghostface Killah (Wu Tang Clan) en Benjamin Herman. SPRAZZZ wordt geprogrammeerd door spoken word artiest Elten Kiene en is ontwikkeld  i.s.m. North Sea Round Town. SPRAZZ heeft drie keer op rij plaatsgevonden in Mono (Rotterdam Noord) en spreidt dit jaar haar vleugels uit om vervolgens neer te strijken in Theater Zuidplein. Meer informatie over de spoken word line-up volgt binnenkort.

Header: Ivan Words

Zomer op Zuid
North Sea Round Town sluit zich aan bij Zomer op Zuid. Deze zomer zet Rotterdam alle schijnwerpers op Rotterdam Zuid. Ruim vier maanden lang is daar, voor iedereen, heel veel te beleven. Met een programmering van grote en kleine evenementen laat Zomer op Zuid zien wat Zuid echt is: krachtig, eigenzinnig, verrassend en niet te stoppen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief