Straight From North Sea Jazz: The Hi-Stakes

vrijdag 07 juli 2023

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli verzorgt NN North Sea Jazz een toffe act op het podium in de stationshal van Rotterdam Centraal. Deze band staat ook op het grote podium in Ahoy en maakt een kort retourtje naar het station om ervoor te zorgen dat de festivalgangers warm onthaald worden in Rotterdam. Op vrijdag 7 juli is dit de explosieve, old school rhythm and bluesgroep The Hi-Stakes.

Blijf maar eens stilzitten bij deze band. Je bent kansloos, de voetjes gaan onherroepelijk van de vloer op de onweerstaanbare klanken van The Hi-Stakes. De band is het geesteskind van de in Amsterdam gevestigde Italiaanse zanger/saxofonist Samuele ‘Sam’ Ghezzi. Met een passie voor het jazzverleden wekt hij, met een gezonde knipoog, de gouden tijden weer tot leven. Het hippe, hyperactieve The Hi-Stakes vertolkt kleurrijke bluesballades en explosieve old school rhythm and blues.

Met twee tenorsaxofoons en het heerlijk kietelende gitaarspel van Linus Eppinger geven Ghezzi & co. een eigentijdse draai aan de muziekgeschiedenis. Ook visueel laat de band niets aan het toeval over, want The Hi-Stakes betreden alleen strak in het pak het podium.

Dit concert is gratis toegankelijk.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief