Sunsetconcert op het SS Rotterdam: Leading Edge | Show 3

vrijdag 02 juli 2021

Gratis

Agenda

SS Rotterdam

3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Op het SS Rotterdam brengen cellist Joachim Eijlander en danser Besim Hoti de klassieke stukken van Bach en breakdance samen in het spannende Leading Edge. Op het magisch moment van een zomerse zonsondergang vervaagt het contrast tussen oud en nieuw, tussen muziek en dans en komt alles samen in de harmonie van de pure ervaring.

Concertcellist Joachim Eijlander verbindt in zijn uitdagende programma’s musici met dansers, visuele kunstenaars en wetenschappers om zo een breder publiek met zijn kunst te laten kennismaken. Hij bracht diverse solo- en duo-albums uit, waaronder alle Bach suites.

Besim Hoti integreert op fenomenale wijze backspins, freezes en schokkende schouders uit de urban dance met Ed Wubbe’s (Scapino Ballet) vloeiende danstaal.

Locatie: SS Rotterdam, Lido Teras (dek).
Kom gezellig langs en zoek een plekje uit. Het is niet mogelijk om vooraf te reserveren op het terras. Een plek op het terras gaat op basis van beschikbaarheid en een gezondheidscheck.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief