Suriname op de Kaap: Ronald Snijders (uitverkocht)

woensdag 30 juni 2021

€15.00

Agenda

Verhalenhuis Belvédère

Rechthuislaan 1
3072 LB Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

North Sea Round Town keert in 2021 terug op de Kaap! Op woensdag 30 juni staat Suriname centraal in Verhalenhuis Belvédère. Tijdens de avond, die is ingericht door muzikant Ronald Snijders, wordt met heerlijk eten en muziek de Surinaamse cultuur en Keti Koti gevierd. Fluitist Snijders neemt ons mee op reis naar het mooie Suriname met een bezetting van tenor saxofoon, gitaar, bas en percussie. Surinaams-creoolse muziekgenres als Kawina en Kaseko worden door de zevenkoppige band onberispelijk ten gehore gebracht.

Daarnaast bereiden de keuken van Belvédère en MaiPat Kitchen een aantal Surinaamse maaltijden waaronder pom en bami. De avond staat op de agenda op de vooravond van Keti Koti, waar in het programma ook aandacht aan besteed wordt.

Kaarten voor dit hartverwarmende programma zijn nu verkrijgbaar voor €15.

Meld je aan voor de nieuwsbrief