Taaltrip x NSRT – Kay Slice II

maandag 12 december 2022

Besloten

Agenda

De Doelen

Schouwburgplein 50
3012CL Rotterdam

Wat is leuker dan spelenderwijs de woordenschat te verbreden op een uitje buiten de school? Samen met North Sea Round Town en de Doelen organiseert JINC een TaalTrip bij de prachtige concertlocatie. De klassen worden rondgeleid door hiphop- en spoken word-artist Kay Slice. Kinderen uit een wijk met een sociaaleconomische achterstand kunnen achterlopen met de Nederlandse taal. Voor deze kids organiseert JINC regelmatig TaalTrips om in de praktijk nieuwe woorden te leren en anders met taal om te gaan. Met deze trips brengen scholen een bezoek aan bijzondere locaties. Dit keer is dat in de Doelen in Rotterdam.

Als kers op de taart gaat woordkunstenaar en artiest Kay Slice mee om de kinderen te vertellen over het artiestenbestaan en hoe je betekenis kunt geven aan woorden in combinatie met muziek. Om zo je eigen verhaal te vertellen.

Tijdens deze TaalTrips, voorafgaand North Sea Round Town, staat het woord “improviseren” centraal, net als in de jazzmuziek. Dit programma is een samenwerking tussen North Sea Round Town, JINC, de Doelen en Kay Slice. Dit is een besloten educatie-evenement.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief