Three days of NSRT @ Boerderij Driebergen: Willem Friede, Joost Kroon en Rory Ronde (FKR) (uitverkocht)

zondag 04 juli 2021

€20

Agenda

Boerderij Driebergen / atelier wibbine kien

Delftweg 254
3046ND Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

Drie midzomeravonden gevuld met een breed scala aan muziek: van jazz tot hip-hop en met een line-up waar je u tegen zegt. Op een sprookjesachtige locatie midden in natuurgebied Midden-Delfland aan de Schie, op steenworp afstand van Rotterdam organiseert Wibbine Kien voor de derde keer, dit jaar in samenwerking met dochter Paula Hoorn, een muzikaal weekend onder de vlag van North Sea Round Town.

Op zondag 4 juli tref je op de idyllische boerderij een sterke afvaardiging van New Cool Collective. In trio-formatie spelen Willem Friede (piano), Joost Kroon (drums) en Rory Ronde (gitaar) een daverende set. Het trio speelt onder de naam FKR een bruisende show midden in de natuur.

Line-up:
Willem Friede: Pianist (New Cool Collective)
Joost Kroon: Drummer (New Cool Collective)
Rory Ronde: Gitarist (Wouter Hamel, New Cool Collective, La Garçon, Les Cooles De Ville, Javabrothers)

Deuren open om 16:00. Food & drinks verkrijgbaar.

Kaarten zijn te koop via atelier@wibbinekien.nl. Voor meer info bel naar: 06 22796704.

Foto gemaakt door Joris Liebregt

Geluid in handen van Marc Kossmann en de vleugel met dank aan Henk Hupkes (Fenix Music Factory).

Meld je aan voor de nieuwsbrief