Artist in Focus: “Dance In Four Colours”: ensemble o.l.v. Sun-Mi Hong, Try-out (Uitverkocht)

zondag 04 juli 2021

€7.50

Agenda

Dansateliers

s-Gravendijkwal 58A
3014 EE Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

“Dance In Four Colours” is een eigentijds ensemble onder leiding van Sun-Mi Hong dat drums, elektronics, strijkers en dans combineert. Een geïmproviseerd samenspel van Hong (North Sea Round Town, Artist in Focus 2021) en toetsenist Philipp Rüttgers, vormt de basis van “Dance in Four Colours”. Deze fundering van slagwerk en keys wordt aangevuld met strijkers, blazers, synths en bas.

Hong’s droom om moderne jazz te combineren met (deels geïmproviseerde) dans komt uit in dit project, waarbij een samenwerking met danser en choreograaf Joseph Simon en Dansateliers centraal staat. De Four Colours worden gerepresenteerd door vier professionele dansers, met elk een eigen taal, stijl en filosofie. Verwacht hedendaagse dansimprovisatie, breaking, hip-hop en house. Geïnspireerd door de variërende disciplines en energie van de dansers, hebben Hong en Rüttgers matchende stukken gecomponeerd.

De eerste helft van 2021 heeft de groep muzikanten en dansers gewerkt richting een première, die op woensdag 7 juli tijdens North Sea Round Town te bewonderen is in de Doelen. Op zondag 4 juli vindt een try-out van de show plaats in Dansateliers, waar plek is voor een kleine groep gelukkigen. Kaarten voor de première en de try-out zijn vanaf woensdag 19 mei te koop.

“Dance In Four Colours” is een initiatief van Sun-Mi Hong in co-productie met North Sea Round Town, de Doelen en Dansateliers.

Start try-out – 20:00 uur
Deuren open – 19:30 uur

Credits
Concept, compositie & direction: Sun-Mi Hong
Movement direction: Joseph Simon
Co-creatie met: dansers en muzikanten
Co-productie: North Sea Round Town, Dansateliers, de Doelen

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief