Young Talent Stage hosted by House of Knowledge: DOMINIQUE (Pt. II)

vrijdag 08 juli 2022

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

“Toen ik een jong meisje was, maakten mijn vader en ik veel autoritten waarbij hij me introduceerde aan Bob Marley, Lauryn Hill en een heleboel 70’s-90’s soul, 2000 hip-hop en R&B en muziek. Die autoritten zijn de dierbaarste herinneringen die ik met mijn vader heb. We waren verbonden door muziek.”

DOMINIQUE begon haar talent te tonen door covers en remixes te delen op Youtube en SoundCloud, wat een klein maar zeer belangrijk publiek opleverde. DOMINIQUE’s carrière maakte een sprongetje toen ze in 2018 werd toegelaten tot de Herman Brood Academie. Ze begon met het schrijven en opnemen van originele muziek die ze onafhankelijk begon uit te brengen. In de kern wil DOMINIQUE verhalen vertellen. Met haar soepele en kalmerende toon is ze een artieste die echt in harmonie is met het ritme van wie ze is. Steeds in ontwikkeling.

Binnen het muzikale programma van North Sea Round Town programmeert House of Knowledge een aantal jonge muzikale talenten middenin het centraal station van Rotterdam. Tijdens twee opeenvolgende weekenden (1 t/m 3 en 8 t/m 10 juli) kun je als muziekliefhebber terecht voor intieme sets van de artiesten. Verwacht een soul, jazz en hiphop op Rotterdam CS. Alle dagen worden gehost door Carina Fernandes, een multidisciplinaire, creatieve orkaan die bekend staat om haar sprankelende persoonlijkheid en rauwe Rotterdamse sound.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief