Young Talent Stage hosted by House of Knowledge: HATOON

zondag 03 juli 2022

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

De opkomende Soedanees-Nederlandse artieste HATOON geeft vorm aan het nieuwe geluid van jazz, neo-soul en alternatieve R&B. De jonge singer-songwriter is sterk beïnvloed door musici als Nai Palm, Cleo Soul, Moonchild en Erykah Badu.

HATOON creëert een uniek en soulvol geluid met haar luchtige maar warme vocalen en verfrissende melodische keuzes, die hinten naar haar Oost-Afrikaanse roots. Ze behandelt onderwerpen als persoonlijke groei, spiritualiteit en romantiek door een persoonlijke lens.

Binnen het muzikale programma van North Sea Round Town programmeert House of Knowledge een aantal jonge muzikale talenten middenin het centraal station van Rotterdam. Tijdens twee opeenvolgende weekenden (1 t/m 3 en 8 t/m 10 juli) kun je als muziekliefhebber terecht voor intieme sets van de artiesten. Verwacht een soul, jazz en hiphop op Rotterdam CS. Alle dagen worden gehost door Carina Fernandes, een multidisciplinaire, creatieve orkaan die bekend staat om haar sprankelende persoonlijkheid en rauwe Rotterdamse sound.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief