Young Talent Stage hosted by House of Knowledge: Rubayne

zondag 10 juli 2022

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Rubayne is een producer, songwriter en DJ uit Rotterdam. Als artiest begon hij in Gouda met het maken en draaien van dance muziek. Na zijn studie besloot hij zich volledig op zijn carrière te focussen en verhuisde hiervoor naar zijn geboortestad Rotterdam. De inspiratie en motivatie die Rubayne in Rotterdam kreeg, zorgde ervoor dat hij zijn nieuwe sound verder kon ontwikkelen. Deze sound en zijn muziek is een blend van Future Pop, Future Bass en Future Beats. Zelf omschrijft hij zijn geluid als “Urban Bass Music”, met een karakter dat positief, aanmoedigend, energiek en internationaal is.

Tot op heden heeft Rubayne met zijn muziek miljoenen luisteraars wereldwijd bereikt, met support van onder andere Radio 538, Hardwell, Willy William, Seeb en Alan Walker.

Binnen het muzikale programma van North Sea Round Town programmeert House of Knowledge een aantal jonge muzikale talenten middenin het centraal station van Rotterdam. Tijdens twee opeenvolgende weekenden (1 t/m 3 en 8 t/m 10 juli) kun je als muziekliefhebber terecht voor intieme sets van de artiesten. Verwacht een soul, jazz en hiphop op Rotterdam CS. Alle dagen worden gehost door Carina Fernandes, een multidisciplinaire, creatieve orkaan die bekend staat om haar sprankelende persoonlijkheid en rauwe Rotterdamse sound.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief