Locaties kunnen hun programma(‘s) niet meer aanmelden voor NSRT 2022

De open call voor locaties is gesloten

Ben je een muzikant? Klik dan hier voor meer info.

North Sea Round Town, het jaarlijkse fringe festival van NN North Sea Jazz, vindt deze zomer in de periode van 23 juni t/m 10 juli 2022 plaats. We gaan er op dit moment vanuit dat het festival doorgang kan vinden in normale vorm, zonder maatregelen tegen verspreiding van COVID-19.

De open call voor North Sea Round Town 2022 is gesloten, als er vragen zijn m.b.t. tot aanmelden van programma kan je mailen naar aanmelden@northsearoundtown.nl. Op dit moment evalueren we de binnengekomen plannen en nemen we voor 22 april contact met iedereen op. Bij akkoord ontvang je informatie over verdere afstemming en ons aanmeldformulier om je programma officieel in agenda te plaatsen.

Selectiefactoren
Het programma van North Sea Round Town wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij wordt gekeken naar verschillende aspecten. Een van de focuspunten in ons stadsprogramma is de ontwikkeling van jong, aanstormend toptalent. De verbinding tussen nieuwe en gerenommeerde muzikanten, maar ook tussen artiesten uit Rotterdam en daarbuiten sluit aan bij wat North Sea Round Town is als festival. Daarnaast geven wij prioriteit aan de samenstelling van een divers en inclusief programma, met een mix tussen verschillende generaties. Tot slot zijn we op zoek naar verrassende en innovatieve events, en ook naar nieuwe vormen die passen in de huidige tijd.

Fair Pay voor musici
North Sea Round Town staat achter fair pay voor musici. Dit betekent dat wij enkel events in ons programma opnemen waarbij artiesten volgens de Sena gagenorm, €270 per artiest per optreden excl. BTW, worden betaald. Het is belangrijk dat er goed voor musici gezorgd wordt en dat deze regeling door partners worden gehanteerd en gerespecteerd. Klik hier voor meer informatie over de Sena gagenorm.

Bovenstaande focuspunten kunnen ertoe leiden dat niet alle voorgestelde events opgenomen kunnen worden in ons programma, over de beslissing kan helaas niet worden gecorrespondeerd. 

Omslagfoto: Kyteman, Three Nights of NSRT @ Boerderij Driebergen door Maarten Laupman