Aanmelden programma

Meld programma aan voor North Sea Round Town 2021

North Sea Round Town, het jaarlijks fringe festival van NN North Sea Jazz, vindt deze zomer in de periode van 24 juni t/m 11 juli 2021 weer plaats. Lees hier hoe je jouw event aanmeldt!

Locaties
Organiseer jij een concert, expositie, conferentie, dance battle, lezing, workshop, jam-sessie, etc. op jouw locatie in deze periode? Mail jouw idee naar Ausra Listaviciute via aanmelden@northsearoundtown.nl en zij neemt z.s.m. contact met je op. Bij wederzijds akkoord ontvang je een link naar het aanmeldingsformulier zodat het programma kan worden opgenomen in onze agenda.

Vooralsnog staat de programmadeadline op 1 mei. Als je jouw event voor die tijd aanlevert staat het vanaf medio mei op onze website. Programma’s die na deze datum binnenkomen accepteren we vanwege de lastige situatie rondom Covid-19 dit jaar ook. Wel is het zo dat als je later aanlevert, het ook later wordt meegenomen in onze promotiecampagne.

Ben je nieuw voor ons, als locatie?
Een samenwerking met en locatie betekent dat we je concertprogramma sowieso opnemen in onze promotiecampagne, (online) agenda, social media kanalen, persbenadering en citydressing met vlaggen en banners. Daarbij vinden we fair pay voor musici erg belangrijk, informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Covid-19
Ondanks de onzekerheid van Covid-19 maatregelen hopen een mooie 15e editie te realiseren. Wees goed voorbereid en ga uit van meerdere scenario’s: online of live, binnen of buiten, etc en goede publieksbegeleiding. Hier vind je de meest actuele informatie over de nu geldende regelgeving rondom Covid-19 van de overheid. En hier het stappenplan van de overheid, dat richting geeft, maar geen rechten aan ontleend kunnen worden.

We kijken uit naar een mooie samenwerking!

Team North Sea Round Town

NN North Sea Jazz Festival gaat helaas niet door en dat betreuren wij. North Sea Round Town is hét jaarlijkse fringe festival van North Sea Jazz en we doen er alles aan om van 24 juni t/m 11 juli 2021 wel programma in de stad Rotterdam mogelijk te maken. Met de beste jazz, blues, soul, funk, hip-hop, pop, improvisatie en crossovers op  avontuurlijke binnen- en buitenlocaties en op de jazzpodia. #Covid-proof #NSRT010

Omslagfoto: Fuensanta Méndez, Marta Arpini en Teis Semey, Online Lunchbreak: de Doelen x NSRT door Maarten Laupman