Dudok Jazz Tour: kaarten voor een heerlijk arrangement + live muziek zijn nu te koop!

22 juni 2021

Agenda

Al decennia lang brengen zowel Dudok als North Sea Round Town mensen samen: Dudok Rotterdam opende dertig jaar geleden haar deuren aan de Meent en fungeert sindsdien als huiskamer van de stad, en het fringe festival begon vijftien jaar terug met live jazz door en voor heel Rotterdam. Beiden partijen vieren in 2021 hun jubileum, wat deze zomer leidt tot een feestelijke samenwerking in de vorm van een reeks programma’s. In juli geniet Rotterdam van de enige echte ‘Dudok Jazz Tour’, een ‘Klankconcert’ en ‘Yoga & Surround Music’ in het Park. Binnen de op dat moment geldende maatregelen proberen beide partijen hun verjaardag samen met de Rotterdammers te vieren. Om deze reden zijn de programma’s allemaal onder voorbehoud.

Dudok Jazz Tour
Drie dagen lang verrassen wij gezamenlijk Rotterdam met spetterende pop-up optredens bij de diverse Dudok locaties. Wie in het eerste weekend van juli Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park of Dudok Aan De Maas bezoekt, kan zomaar worden verrast door een live performance van een topmuzikant uit de Nederlandse jazz. Deze verrassingsoptredens vinden op verschillende momenten op onze locaties plaats. Daarnaast bezoek je tijdens de Dudok Jazz Tour drie concerten op drie locaties. Op vrijdagavond spelen The Legends een swingend concert tussen de wolkenkrabbers op de Kop van Zuid bij Dudok Aan De Maas, op zaterdagochtend speelt het Simon Rigter Trio een groovy ochtendshow bij Dudok Rotterdam en op de zondag wordt de Tour afgesloten met een middagconcert Olaiá Music in het Park. Uiteraard worden de shows begeleid met passende happen en dranken door de chefs van Dudok.

Scoor nu een all-in ticket voor (één van) de Dudok Jazz Tour-concerten via deze link.
vr 2 juli 18:00 uur – Dudok Aan De Maas: The Legends – €43,50 (uitverkocht)
incl. Dudok Jazz Tour-driegangenmenu met één Loopuyt aperitief naar keuze
za 3 juli 11:00 uur – Dudok Rotterdam (Meent): Simon Rigter Trio – €14,50 (laatste kaarten)
incl. Dudok Jazz Tour ontbijt met verse jus d’orange
zo 4 juli 15:00 uur – Dudok In Het Park: Olaiá Music – €13,50 (uitverkocht)
incl. Dudok Jazz Tour Borrel & Bites met één Dudok biertje, glas huiswijn of Loopuyt alcoholvrij drankje

Voor de pop-ups kan je geen kaarten kopen; geniet van een lekkere kop koffie of een vroeg biertje bij één van de Dudok-locaties en laat je verrassen.

Yoga & Surround Music in Het Park bij zonsopgang
Op zaterdag 10 juli begint het laatste gezamenlijke programma van Dudok en North Sea Round Town in alle vroegte: een yogasessie bij zonsopgang op live muziek in Surround. De sessie wordt muzikaal begeleid door topmuzikant Bram Stadhouders, die meespeelt met de ontwikkelingen van de natuur en improviseert op geluiden rondom. Stadhouders brengt zijn unieke project ‘Surround Guitar’ mee naar het Park, waarmee hij met acht speakers rondom de sporters een natuurgetrouw, driedimensionaal geluid neerzet. Luister vanaf je yogamat hoe de stad ontwaakt onder leiding van yogi Annabel Laura. De sessie vindt plaats in het Park mét adembenemend uitzicht op de Euromast.

Om 10:00 is er ook een kids yogasessie. Ouders zijn niet verplicht deel te nemen, genieten van een kopje koffie op het terras terwijl je kind in het ochtendzonnetje yogaat is natuurlijk toegestaan. 

Tickets à €7,50 voor volwassenen om 08:00 (incl. kop koffie/thee en croissant) / (uitverkocht)
Tickets à €7,50 voor kind + ouder om 10:00 (incl. pannenkoekje & drankje)

Klankconcert in Het Park bij zonsondergang
Wanneer de zon langzaam ondergaat, kan je dat niet zien, maar wel voelen en horen via het naadloze samenspel van Under The Surface. Het publiek geniet geblinddoekt als gelijkgestemden van het intieme concert, terwijl de dag in nacht verandert. Vooraf en/of na afloop van het concert kan je genieten van een koud drankje met bijpassende bites bij Dudok In Het Park.

 Under The Surface, met Sanne Rambags (zang), Joost Lijbaart (percussie) en Bram Stadhouders (gitaar), onderzoekt tijdens de zonsondergang de omgeving en improviseert op topniveau een uniek en intiem concert.

Tickets à €12,50 zijn nu verkrijgbaar. Op vertoon van je kaart ontvang je een ijskoude Loopuyt-cocktail bij Dudok In Het Park. Let op! Dit concert is verplaatst naar donderdag 9 september. Kaarten voor zaterdag 3 juli blijven gewoon geldig.

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Foto: Jazz in de Stad, Benjamin Herman (2019) door Eric van Nieuwland

Meld je aan voor de nieuwsbrief