Eerste programma’s North Sea Round Town 2021 bekend

18 mei 2021

Agenda

Van 24 juni t/m 11 juli kun je bijna drie weken lang genieten van jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers op verschillende locaties door heel Rotterdam. Omdat we vijftien jaar bestaan doen we er alles aan om een mooi jubileumprogramma mogelijk te maken vol verrassende muzikale live-acts. Uiteraard doen we dit binnen de geldende coronamaatregelen.

North Sea Round Town is hét fringe festival van NN North Sea Jazz Festival. Tweeënhalve week voordat het bekende festival begint, barst het feest met ons al los in Rotterdam met honderden concerten. Helaas hangt de vlag er in 2021 natuurlijk iets anders bij. North Sea Jazz zal niet in Ahoy plaatsvinden en ook wij ondervinden als festival, dat dit jaar bestaat uit kleinere events over de hele stad, nog moeilijkheden door corona. Desalniettemin zetten we alles op alles om voor ons vijftienjarig jubileum zoveel mogelijk concerten op verschillende, verrassende locaties te organiseren met al onze partners uit de stad. Daarnaast zijn er ook online concerten met het beste dat jazz, soul, funk, pop, hiphop en improv te bieden heeft. Veel concerten zijn gratis toegankelijk.

Vanaf vandaag staat het eerste deel van ons programma online in onze agenda. En dat is nog maar het begin! Op onze nieuwe website heb je de mogelijkheid om je favoriete programma’s te liken en op te slaan in je Favorieten-lijstje. De agenda zal in de komende weken richting het festival wekelijks worden aangevuld met nieuwe concerten en informatie, dus houd onze kanalen in de gaten.

Let op: wegens steeds veranderende coronamaatregelen, bestaat de kans dat programma’s wijzigen. Check daarom regelmatig de informatievoorzieningen op onze website of de kanalen van onze (locatie)partners.

Foto: Under The Surface, Klankconcert x Dakendagen 2019, door Maarten Laupman

Meld je aan voor de nieuwsbrief