inJazz 2022 vindt plaats in twee steden

14 februari 2022

Agenda

Na de online editie van 2021, is het team van inJazz niet van plan om in 2022 terug te keren naar het oude normaal. Het showcase festival en netwerkprogramma keren terug naar het fysieke, maar in een andere vorm én dit keer in twee steden.

inJazz 2022 trapt op woensdag 22 juni af in het BIMHUIS in Amsterdam met een netwerkevenement met een aantal lezingen voor jazzprofessionals, gevolgd door de eerste avond met optredens van Neerlands beste verse jazzprojecten. Op donderdag 23 juni verhuist inJazz naar Rotterdam, waar ze traditiegetrouw North Sea Round Town aftrappen met een conference, een tweede avond met free-for-all optredens, ínclusief een speciaal nachtprogramma vol verrassingen (in samenwerking met ons!). Op vrijdag 24 juni zal inJazz samen met diverse partners nog meer Rotterdamse (in)sights en sounds presenteren.

Het nachtprogramma op donderdag 23 juni zal de derde worden in onze serie met George Dumitriu. In 2019 vond ‘Dawn: A Trilogy’ plaats in de iconische skyscraper De Rotterdam, in 2021 stond het George Dumitriu Hazard Ensemble in de Laurenskerk en nu keert de unieke show op een (nog) geheime plek.

Aanmelden voor inJazz’ showcase festival
Vind jij dat je deel uit moet maken van de selectie van inJazz 2022? Bevind jij je aan de voorhoede van nieuwe geluiden in de Nederlandse jazz? Voor het showcase festival kan je je nú opgeven. Surf snel naar deze pagina waar je alles kunt lezen over het inzenden van jouw nieuwe jazz en jazz gerelateerde muziek in audio of video vorm.

Aanmelden kan tot 1 maart 23:59 uur.

Aanmelden voor het professionals programma van inJazz
Als je deel uitmaakt van de extended family van inJazz en verzekerd wilt zijn van deelname aan het professionals programma in zowel Amsterdam als Rotterdam, dan kun je dat nu al laten weten via info@injazz.nl!

Meld je aan voor de nieuwsbrief