Geheel volgens traditie vormt inJazz de aftrap van North Sea Round Town

14 februari 2022

Agenda

Geheel volgens traditie vormt inJazz de aftrap van North Sea Round Town. Het programma start op woensdag 26 juni in BIMHUIS (Amsterdam) met showcases voor publiek en een conferentieprogramma voor professionals, waarna inJazz op donderdag 27 en vrijdag 28 juni neerstrijkt in LantarenVenster en club MOOD, Rotterdam. 

Verder kent het programma verschillende uitstapjes, zoals die naar het late night programma van North Sea Round Town met de première van het Droomproject van NSRT Artist in focus 2024, op een unieke locatie in Rotterdam. Meer informatie volgt binnenkort.

inJazz – Conference
Met inJazz komt de internationale jazzscene samen om elkaar (weer) te ontmoeten, zichzelf te presenteren, te discussiëren, te luisteren en de vrijheid in muziek te vieren. inJazz cureert de matchmaking met internationale gasten en daarnaast is veel ruimte om te netwerken. InJazz conferentie is waar studenten professionals ontmoeten, waar showcase artiesten onderhandelen met podia, festivals, labels en agenten, waar projecten financieringspartners ontmoeten. Laat je inspireren! Koop hier je tickets voor de conferentie.

inJazz – Festival
Je weet inmiddels hoe het gaat: er is gratis toegang tot twee avondvullende inJazz programma’s in het Amsterdamse BIMHUIS op woensdag 26 juni en in het Rotterdamse LantarenVenster en aangrenzende club MOOD op vrijdag 27 juni. Een toegewijde selectiecommissie is druk bezig geweest met het checken van meer dan 250 aanmeldingen waaruit een mooie selectie van artiesten is gerold die op inJazz 2024 zullen spelen! Er komen dus ook dit jaar heerlijke showcases voorbij, waarvan je geheel gratis kun genieten.Je hoeft geen tickets te kopen en ook niet te reserveren. Loop gewoon  binnen, geniet van alle concerten en de sfeer.

Kijk hier voor het volledige programma van inJazz.

foto: Thomas Pol, door Eric van Nieuwland

Meld je aan voor de nieuwsbrief