Meld je nu aan
voor inJazz 2022!

27 januari 2022

Agenda

Na de verkleinde, online editie van 2021, is inJazz weer klaar om aan de slag gegaan met een live evenement. We zijn verheugd om de data van inJazz 2022 alvast te delen, dat traditiegetrouw weer zal plaatsvinden op de eerste dagen van North Sea Round Town. Noteer alvast woensdag 22 tot en met vrijdag 24 juni in je agenda!

Meer informatie over de locaties volgt binnenkort, want het showcase festival verklapt alvast niet helemaal terug te keren naar het oorspronkelijke format. Wel behouden ze natuurlijk de kern van het showcase festival met een programma voor jazzprofessionals vol netwerkmogelijkheden.

Vind jij dat je deel uit moet maken van de selectie van inJazz 2022? Bevind jij je aan de voorhoede van nieuwe geluiden in de Nederlandse jazz? Voor het showcase festival kan je je nú opgeven.

Surf snel naar deze pagina waar je alles kunt lezen over het inzenden van jouw nieuwe jazz en jazz gerelateerde muziek in audio of video vorm.

Aanmelden kan tot 1 maart 23:59 uur.

Een professionele commissie zal de bands (of soloartiesten, indien van toepassing) kiezen uit de inzendingen. De commissie blijft anoniem tot de bekendmaking van de selectie, begin april.

Omslagfoto: Marta Arpini, inJazz 2020 door Eric van Nieuwland

Meld je aan voor de nieuwsbrief