Brunchconcert w/ Gita Buhari (uitverkocht)

zondag 11 juli 2021

€38,50 (ticket for two)

Agenda

BIRD

Raampoortstraat 24-28
3032 AH Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Wegens persoonlijke omstandigheden kan Gita Burhari helaas niet optreden tijdens het aanstaande brunchconcert. Maar niet gevreesd, het multi-talent Joshua J zal haar plek innemen en zal je morgen laten wegdromen met zijn wavy R&B, soul en hiphop sounds!
Vanwege de opnieuw ingevoerde maatregelen zal het brunchconcert naar het restaurant van BIRD verplaatst worden.

Zondag 11 juli tovert de Rotterdamse zangeres Gita Buhari BIRD om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Gita’s melodieën.

Gita Buhari is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Haar soulvolle stem doet denken aan zangeressen als Lianne La Havas, aangevuld met een vleugje electronica. Minimalistisch, meeslepend en vooral heel puur. Ready to drift away?

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief