Buurtconcerten – Duo Volare & Davide Romeo

maandag 01 juli 2024

Gratis

Agenda

Welkom bij een muzikale reis onder leiding van zangeres Bibi Milanese, begeleid door Francesco Luise op toetsen en Davide Romeo op saxofoon en zang. Samen nemen ze je mee door een gevarieerd repertoire van Italiaanse muziek, beroemde jazz-standards uit het Amerikaanse songbook en nummers van Nederlandse oorsprong.

Duo Volare en Davide Romeo vertellen samen met elk nummer een eigen verhaal, afwisselend tussen reflectieve momenten en energieke optredens. Maak je klaar om de schoonheid van “bella vita” en de geest van Amerika te verkennen door de magie van muziek.

Over de Buurtconcerten
North Sea Round Town (NSRT) is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2024 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. NSRT start met
Buurtconcert XL, dé feestelijke opening van de Buurtconcerten in LCC Romeynshof, in de wijk Prins Alexander. Voor de Buurtconcerten tournee is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een concert samen te stellen. Dit jaar maken Bibi Milanese, Chorando in Rotterdam, Duo Volare met Davide Romeo, Ishtar Bakhtali Quartet, Laura Drion en Andrew Moreno (Erasmus Jazz prijs 2024), Looking for Lewis, Mohagany trio, Robby en Dana, RuigRott, Verbraak van Rijnen en Magda Mendes duo afgewisseld met haar trio hun opwachting. Stadsdichter Elfie Tromp presenteert haar trio dat ze samen vormt met multi-instrumentalisten Keimpe de Jong en Bruno Ferro Xavier da Silva. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners. Zien we je daar?

Hier vind je alle Buurtconcerten in één overzicht in de agenda.

foto: copyrights by Duo Volare

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief