Buurtconcerten – Elfie Tromp trio

vrijdag 12 juli 2024

Gratis

Agenda

Akropolis Humanitas

Achillesstraat 290
3054 RL Rotterdam

Rotterdam, in de naam van de vooruitgang werd de stad groot en welvarend maar is ook een hoop verloren gegaan. Stadsdichter Elfie Tromp brengt een poëtische, muzikale bespiegeling voor en over Rotterdam samen met multi-instrumentalist Keimpe de Jong en Bruno Ferro Xavier da Silva.

Elfie Tromp trio geeft een liefdesverklaring en een pamflet ineen over een stad die meer is dan van steen. Verwacht een prikkelend, swingend en uitdagend programma waarna je nooit meer hetzelfde naar ‘jouw stad’ kijkt.

Over de Buurtconcerten
North Sea Round Town (NSRT) is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2024 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. Voor de Buurtconcerten tournee is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een concert samen te stellen. Dit jaar maken Bibi Milanese, Chorando in Rotterdam, Duo Volare met Davide Romeo, Ishtar Bakhtali Quartet, Laura Drion en Andrew Moreno (Erasmus Jazz prijs 2024), Looking for Lewis, Mohagany trio, Robby en Dana, Firma 010, Verbraak van Rijnen en Magda Mendes duoafgewisseld met haar trio hun opwachting. Stadsdichter Elfie Tromp presenteert haar trio dat ze samen vormt met multi-instrumentalisten Keimpe de Jong en Bruno Ferro Xavier da Silva. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners. Zien we je daar?

Hier vind je alle Buurtconcerten in één overzicht in de agenda.

foto: Lisa van der Rhee

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief