Buurtconcerten
MaDaBa Trio

donderdag 29 juni 2023

Gratis

Agenda

Drie Maassteden

Voorberghlaan 35
3123 AX Schiedam

Tijdens dit Buurtconcert genieten bewoners en personeel van het MaDaBa Trio. Dit kersverse trio werd geboren in 2023 en bestaat uit zanger/oud-speler Nawras Altaky, pianist Tony Roe en percussionist Sjahin During. Hun genre overstijgende muziek reist via de melodische taal van de Midden-Oosterse Maqam langs hedendaagse jazz en dwars door een kleurrijke wereld van improvisaties. Composities worden op smaak gebracht met de schoonheid van Arabische melodieën, de vrijheid van jazz en de kracht van klassieke contrapunten. MaDaBa creëert een ontmoetingsplaats tussen het Oosten en het Westen.

North Sea Round Town is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2023 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. Hiervoor is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een fijn concert samen te stellen. Dit jaar maken het Ronald Snijders Kwartet, Looking for Lewis, Verbraak en van Bijnen, Marlies & Andreas, het MaDaBa Trio en Nawras Altaky in duo met verschillende musici hun opwachting. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners.

“Buurtconcerten” is een initiatief van North Sea Round Town en Keimpe de Jong en is vormgegeven samen met Mick Pauwe en Arend Niks.

Hier vind je alle Buurtconcerten in een overzicht in de agenda.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief