Buurtconcerten
Marlies en Andreas

donderdag 22 juni 2023

Gratis

Agenda

Aafje De Twee Bruggen

Pascalweg 41
3076 JK Rotterdam

Tijdens dit Buurtconcert genieten bewoners en personeel van Marlies & Andreas. Zangeres Marlies Ruigrok & gitarist Andreas Suntrop spelen een verrassend en gevarieerd, muzikaal en theatraal programma met onder andere liedjes van Nederlandse bodem, de Spaanse ’tierra’, Franse chansons en Engelstalige songs. De set is enerzijds gevuld met bekende liedjes die iedereen keihard meezingt, en anderzijds met prachtige, kleine liedjes van Marlies en Andreas zelf. Verwacht een lach en een traan bij dit meeslepende concert.

North Sea Round Town is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2023 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. Hiervoor is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een fijn concert samen te stellen. Dit jaar maken het Ronald Snijders Kwartet, Looking for Lewis, Verbraak en van Bijnen, Marlies & Andreas, het MaDaBa Trio en Nawras Altaky in duo met verschillende musici hun opwachting. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners.

“Buurtconcerten” is een initiatief van North Sea Round Town en Keimpe de Jong en is vormgegeven samen met Mick Pauwe en Arend Niks.

Hier vind je alle Buurtconcerten in een overzicht in de agenda.

Zomer op Zuid
North Sea Round Town sluit zich aan bij Zomer op Zuid. Deze zomer zet Rotterdam alle schijnwerpers op Rotterdam Zuid. Ruim vier maanden lang is daar, voor iedereen, heel veel te beleven. Met een programmering van grote en kleine evenementen laat Zomer op Zuid zien wat Zuid echt is: krachtig, eigenzinnig, verrassend en niet te stoppen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief