Buurtconcerten
Marlies en Andreas

woensdag 05 juli 2023

Gratis

Agenda

Laurens Blijdorp

Schimmelpennickstraat 31
3039 KS Rotterdam

Tijdens dit Buurtconcert genieten bewoners en personeel van Marlies & Andreas. Zangeres Marlies Ruigrok & gitarist Andreas Suntrop spelen een verrassend en gevarieerd, muzikaal en theatraal programma met onder andere liedjes van Nederlandse bodem, de Spaanse ’tierra’, Franse chansons en Engelstalige songs. De set is enerzijds gevuld met bekende liedjes die iedereen keihard meezingt, en anderzijds met prachtige, kleine liedjes van Marlies en Andreas zelf. Verwacht een lach en een traan bij dit meeslepende concert.

North Sea Round Town is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2023 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. Hiervoor is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een fijn concert samen te stellen. Dit jaar maken het Ronald Snijders Kwartet, Looking for Lewis, Verbraak en van Bijnen, Marlies & Andreas, het MaDaBa Trio en Nawras Altaky in duo met verschillende musici hun opwachting. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners.

“Buurtconcerten” is een initiatief van North Sea Round Town en Keimpe de Jong en is vormgegeven samen met Mick Pauwe en Arend Niks.

Hier vind je alle Buurtconcerten in een overzicht in de agenda.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief