Buurtconcerten
Nawras Altaky meets Ghaeth Almaghout

zaterdag 24 juni 2023

Gratis

Agenda

Laurens Rubroek

Crooswijksekade 15
3031 XA Rotterdam

Tijdens dit Buurtconcert genieten bewoners en personeel van zanger/oud-speler Nawras Altaky met klarinettist Ghaeth Almaghout. Het tweetal gaat op zoek naar nieuwe kleuren van improvisaties die verschillende werelden samenvoegen tot één. Ze herontdekken de authentieke taal van vroegere generaties op een reis die rijk is aan kleurrijke dialecten tussen artiesten, instrumenten en culturen.

North Sea Round Town is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2023 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. Hiervoor is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een fijn concert samen te stellen. Dit jaar maken het Ronald Snijders Kwartet, Looking for Lewis, Verbraak en van Bijnen, Marlies & Andreas, het MaDaBa Trio en Nawras Altaky in duo met verschillende musici hun opwachting. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners.

“Buurtconcerten” is een initiatief van North Sea Round Town en Keimpe de Jong en is vormgegeven samen met Mick Pauwe en Arend Niks.

Hier vind je alle Buurtconcerten in een overzicht in de agenda.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief