Buurtconcerten – Robby Alberga & Dana Fung Loy

woensdag 10 juli 2024

Gratis

Agenda

Laurens Delfshaven

Mathenesserlaan 500
3023 HL Rotterdam

Robby Alberga en Dana Fung Loy nemen u mee naar warme oorden waar stoelen aan de kant worden geschoven en de dansvloer zich vult. Dit tweetal zal onder andere Surinaamse klassiekers op een aanstekelijke manier voorbij laten komen waarbij het moeilijk wordt om stil te blijven zitten. Een trip down memory lane waar jong en oud van kan genieten.

Over de Buurtconcerten
North Sea Round Town (NSRT) is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2024 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. NSRT start met
Buurtconcert XL, dé feestelijke opening van de Buurtconcerten in LCC Romeynshof, in de wijk Prins Alexander. Voor de Buurtconcerten tournee is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een concert samen te stellen. Dit jaar maken Bibi Milanese, Chorando in Rotterdam, Duo Volare met Davide Romeo, Ishtar Bakhtali Quartet, Laura Drion en Andrew Moreno (Erasmus Jazz prijs 2024), Looking for Lewis, Mohagany trio, Robby en Dana, RuigRott, Verbraak van Rijnen en Magda Mendes duo afgewisseld met haar trio hun opwachting. Stadsdichter Elfie Tromp presenteert haar trio dat ze samen vormt met multi-instrumentalisten Keimpe de Jong en Bruno Ferro Xavier da Silva. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners. Zien we je daar?

Hier vind je alle Buurtconcerten in één overzicht in de agenda.

foto: Maarten Laupman

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief