Buurtconcerten – Ruigrok 010

maandag 04 juli 2022

Gratis

Agenda

Het Witte Paard

Groenezoom 245
3075 GD Rotterdam

Tijdens North Sea Round Town proberen we niemand over te slaan, en al helemaal de Huizen van de Wijk en verzorgingstehuizen niet. In 2022 toert een aantal topbands opnieuw langs zo’n tig locaties in Rotterdam om haar bewoners in het zonnetje te zetten. Hiervoor is aan een fantastische verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een fijn jazzconcert samen te stellen. Net (in Rotterdam) afgestudeerde musici, oudgedienden, musici uit diverse windstreken: het wordt een spannende serie.

De bewoners en het personeel mogen genieten van het jonge jazzkwartet van Laura Drion, een nieuw ensemble van trompettist Peter Somuah met zangeres Jorien Zeevaart, de ‘Dutch Queen of Soul’ Shirma Rouse met Jan van Duikeren en ‘Buurtconcert-veteranen’ Trio Brock en Ruigrok 010

Ruigrok 010 is een speciaal voor North Sea Round Town opgezet project van Rotterdamse musici. Met zangeres Jorien Zeevaart, Sven Happel (bas), Andreas Suntrop (gitaar) en Arend Niks (drums).  De vijf Rotterdamse muzikanten zijn thuis in een veelheid aan stijlen en bundelen hun muzikaliteit en speelplezier in dit programma.

“Buurtconcerten” is een initiatief van Mick Paauwe, Keimpe de Jong, Arend Niks en North Sea Round Town.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief