Buurtconcerten
Verbraak en van Bijnen

donderdag 29 juni 2023

Gratis

Agenda

DrieMaasStede

Voorberghlaan 35
3123 AX Schiedam

Tijdens dit Buurtconcert genieten bewoners en personeel van Verbraak en van Bijnen. In de muziek van Joost Verbraak en Jan van Bijnen hoor je country, jazz en blues terug. Ze schrijven hun eigen liedjes maar zingen ook graag bekende liedjes van vroeger, zoals die van Elvis Presley, Fats Domino of de Ramblers. Ze zingen én spelen van alles: gitaren, trompetten en trombones, banjo’s, drums en een sousafoon. Het duo wordt ook wel ‘de kleinste big band ter wereld’ genoemd.

North Sea Round Town is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2023 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. Hiervoor is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een fijn concert samen te stellen. Dit jaar maken het Ronald Snijders Kwartet, Looking for Lewis, Verbraak en van Bijnen, Marlies & Andreas, het MaDaBa Trio en Nawras Altaky in duo met verschillende musici hun opwachting. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners.

“Buurtconcerten” is een initiatief van North Sea Round Town en Keimpe de Jong en is vormgegeven samen met Mick Pauwe en Arend Niks.

Hier vind je alle Buurtconcerten in een overzicht in de agenda.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief