Buurtconcerten
Verbraak en van Bijnen

woensdag 05 juli 2023

Gratis

Agenda

Borgstede

Marjoleinlaan 43
2991 HP Barendrecht

Tijdens dit Buurtconcert genieten bewoners en personeel van Verbraak en van Bijnen. In de muziek van Joost Verbraak en Jan van Bijnen hoor je country, jazz en blues terug. Ze schrijven hun eigen liedjes maar zingen ook graag bekende liedjes van vroeger, zoals die van Elvis Presley, Fats Domino of de Ramblers. Ze zingen én spelen van alles: gitaren, trompetten en trombones, banjo’s, drums en een sousafoon. Het duo wordt ook wel ‘de kleinste big band ter wereld’ genoemd.

North Sea Round Town is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2023 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. Hiervoor is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een fijn concert samen te stellen. Dit jaar maken het Ronald Snijders Kwartet, Looking for Lewis, Verbraak en van Bijnen, Marlies & Andreas, het MaDaBa Trio en Nawras Altaky in duo met verschillende musici hun opwachting. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners.

“Buurtconcerten” is een initiatief van North Sea Round Town en Keimpe de Jong en is vormgegeven samen met Mick Pauwe en Arend Niks.

Hier vind je alle Buurtconcerten in een overzicht in de agenda.

Zomer op Zuid
North Sea Round Town sluit zich aan bij Zomer op Zuid. Deze zomer zet Rotterdam alle schijnwerpers op Rotterdam Zuid. Ruim vier maanden lang is daar, voor iedereen, heel veel te beleven. Met een programmering van grote en kleine evenementen laat Zomer op Zuid zien wat Zuid echt is: krachtig, eigenzinnig, verrassend en niet te stoppen.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief