Buurtconcerten – Verbraak & van Bijnen

woensdag 03 juli 2024

Gratis

Agenda

Drie Maassteden

Voorberghlaan 35
3123 AX Barendrecht

‘De kleinste big band ter wereld’ gaat voor u spelen en zingen! Ze zingen én spelen van alles: gitaren, trompetten en trombones, banjo’s, drums en een sousafoon. Zo’n hele grote toeter ja! In de muziek van Joost Verbraak en Jan van Bijnen hoor je country, jazz en blues terug.

Joost en van Bijnen schrijven hun eigen liedjes maar zingen ook graag bekende liedjes, van vroeger, zoals die van Elvis Presley, Fats Domino of zelfs de Ramblers. Omdat Jan en Joost van oorsprong jongens uit de grensstreek zijn nemen ze een dotje Brabantse gezelligheid mee het podium op. 

Over de Buurtconcerten
North Sea Round Town (NSRT) is een festival voor alle Rotterdammers. Daarom toert een aantal topbands in 2024 langs tientallen verzorgingstehuizen en Huizen van de Wijk om de bewoners en het personeel in het zonnetje te zetten. Voor de Buurtconcerten tournee is aan een indrukwekkende verzameling muzikanten de opdracht gegeven om een concert samen te stellen. Dit jaar maken Bibi Milanese, Chorando in Rotterdam, Duo Volare met Davide Romeo, Ishtar Bakhtali Quartet, Laura Drion en Andrew Moreno (Erasmus Jazz prijs 2024), Looking for Lewis, Mohagany trio, Robby en Dana, Firma 010, Verbraak van Rijnen en Magda Mendes duoafgewisseld met haar trio hun opwachting. Stadsdichter Elfie Tromp presenteert haar trio dat ze samen vormt met multi-instrumentalisten Keimpe de Jong en Bruno Ferro Xavier da Silva. De Buurtconcerten zijn vrij te bezoeken door familieleden, vrienden en buurtbewoners. Zien we je daar?

Hier vind je alle Buurtconcerten in één overzicht in de agenda.

foto: copyrights by Verbaak & van Bijnen

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief