Dudok Jazz Tour – Pop-Up Show / Jazzborrel

vrijdag 01 juli 2022

Agenda

Dudok Rotterdam

Meent 88
3011JP Rotterdam

Na een succesvolle eerste editie keert de Dudok Jazz Tour tijdens de zomer van 2022 terug in Rotterdam. Vorig jaar vonden Dudok en North Sea Round Town elkaar voor het eerst. Met live jazz muziek en heerlijke lunch-, borrel- en dinerarrangementen smolten onze passies samen, met als resultaat een uitverkochte tour. Dit jaar heeft het feestelijke weekend opnieuw een plek in de agenda van het fringe festival van North Sea Jazz.

In het eerste weekend van juli luister je bij Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas naar de fijnste jazz, terwijl je geniet van de keuken van Dudok. Naast twee geplande concerten bij Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas, waar je vanaf nu een tafel voor kunt reserveren, verrassen we de gasten met spetterende pop-up optredens bij Dudok Rotterdam. Deze verrassingsoptredens vinden op verschillende momenten plaats.

De plek waar het 31 jaar geleden voor Dudok allemaal begon, Dudok Rotterdam. Vanaf 16:00 uur kun je bij het historische gebouw aan de Meent terecht voor een hapje, drankje en korte optredens van ‘s Rotterdams beste jazzmuzikanten. Het weekend begin je in stijl bij Dudok Rotterdam.

Reserveren is niet nodig. Loop gezellig langs, kies een tafel uit, bestel wat lekkers en geniet van de muziek!

De line-up van de Dudok Jazz Tour is samengesteld door saxofonist Thijs Nissen en in samenwerking met Stichting Closer to Jazz.

Meld je aan voor de nieuwsbrief