Dudok Jazz Tour – The Round Midnight Orchestra ft. Grand Crooners of Jazz

zondag 03 juli 2022

Agenda

Dudok Aan De Maas

Wilhelminakade 699
3072AP Rotterdam

Na een succesvolle eerste editie keert de Dudok Jazz Tour tijdens de zomer van 2022 terug in Rotterdam. Vorig jaar vonden Dudok en North Sea Round Town elkaar voor het eerst. Met live jazz muziek en heerlijke lunch-, borrel- en dinerarrangementen smolten onze passies samen, met als resultaat een uitverkochte tour. Dit jaar heeft het feestelijke weekend opnieuw een plek in de agenda van het fringe festival van North Sea Jazz.

In het eerste weekend van juli luister je bij Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas naar de fijnste jazz, terwijl je geniet van de keuken van Dudok. Naast twee geplande concerten bij Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas, waar je vanaf nu een tafel voor kunt reserveren, verrassen we de gasten met spetterende pop-up optredens bij Dudok Rotterdam. Deze verrassingsoptredens vinden op verschillende momenten plaats.

Waan je even in een New Yorkse nachtclub in de jaren ‘40 en ‘50 met ​​het Round Midnight Orchestra. In het Rotterdamse Manhattan, pal tussen de wolkenkrabbers, neemt de Round Midnight Orchestra je mee in het filmische muziektijdperk. Met klassiekers van Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr en Nat King Cole is het onmogelijk om stil te zitten tijdens ‘Grand Crooners of Jazz’.

Reserveer nu een tafel, inclusief 3- of 4-gangendiner uit de heerlijke keuken van Dudok, om er zeker van te zijn dat je erbij bent.

De line-up van de Dudok Jazz Tour is samengesteld door saxofonist Thijs Nissen en in samenwerking met Stichting Closer to Jazz.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief