Dudok Jazz Tour
Trio Tango Extremo (uitverkocht)

zaterdag 02 juli 2022

Reserveer nu / €19,50 p.p.

Agenda

Dudok In Het Park

Baden Powelllaan 12
3016GJ Rotterdam

Na een succesvolle eerste editie keert de Dudok Jazz Tour tijdens de zomer van 2022 terug in Rotterdam. Vorig jaar vonden Dudok en North Sea Round Town elkaar voor het eerst. Met live jazz muziek en heerlijke lunch-, borrel- en dinerarrangementen smolten onze passies samen, met als resultaat een uitverkochte tour. Dit jaar heeft het feestelijke weekend opnieuw een plek in de agenda van het fringe festival van North Sea Jazz.

In het eerste weekend van juli luister je bij Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas naar de fijnste jazz, terwijl je geniet van de keuken van Dudok. Naast twee geplande concerten bij Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas, waar je vanaf nu een tafel voor kunt reserveren, verrassen we de gasten met spetterende pop-up optredens bij Dudok Rotterdam.

Tijdens deze zomerse zaterdagmiddag tillen we de definitie van ‘zwoel’ naar een hoger niveau met Trio Tango Extremo. De violiste, pianist en contrabassist zijn niet vies van dappere cross-overs tussen Europese en Zuid-Amerikaanse folklore, klassieke invloeden, jazz en ‘tango nuevo’.

Het reserveren van een tafel inclusief heerlijk Dudok-luncharrangement is nu mogelijk via deze link. Selecteer in het reserveer-portaal ‘Dudok Jazz Tour’ en zoek naar 2 juli. Tot dan!

De line-up van de Dudok Jazz Tour is samengesteld door saxofonist Thijs Nissen en in samenwerking met Stichting Closer to Jazz.

Foto: Tanya Schaap

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief