Dudok Jazz Tour: Pop-Up Jam met Tallulah Rose

vrijdag 30 juni 2023

Gratis

Agenda

Dudok Rotterdam

Meent 88
3011JP Rotterdam

Geniet deze zomer van de meest smakelijke muziektour van Rotterdam. De Dudok Jazz Tour vindt voor de derde keer plaats, en is inmiddels gerust een North Sea Round Town-traditie te noemen. Met livemuziek en heerlijke high tea- en dinerarrangementen, smelten de passies van Dudok en North Sea Round Town samen met als resultaat twee uitverkochte tours in 2021 en 2022. Dit jaar heeft het feestelijke weekend opnieuw een plek in de agenda van het fringe festival van NN North Sea Jazz.

In het eerste weekend van juli schuif je aan bij Dudok Rotterdam (aan de Meent), Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas voor de lekkerste jazz en beyond terwijl je geniet van de heerlijke keuken. Deze concertreeks is een must voor zowel muzikale als culinaire fijnproevers.

Bij de vrijdagmiddagborrel van 30 juni geniet je niet enkel van je welverdiende drankje en borrelplank, maar ook van de zijdezachte grooves van vocaliste en saxofoniste Tallulah Rose. De jonge Amsterdamse combineert aanstekelijke melodieën met persoonlijke teksten. Inspiratie haalt ze uit muziek van Robert Glasper, Lianne La Havas en Shabaka Hutchings. Voor dit optreden komt Tallulah niet alleen, maar met een drietal opkomende artiesten uit de scene: Deborah Slijkhuis op bas, Kaspares Petkus op drums en special guest Julek Warszawski op gitaar.

Een reservering voor dit concert van de Dudok Jazz Tour is niet nodig. Kom aanwaaien, bestel een ijskoud drankje en begin je weekend op groovy wijze.

Nieuwsgierig naar de andere concerten van de Dudok Jazz Tour?

Bekijk concerten

De Dudok Jazz Tour is een samenwerking tussen Dudok en North Sea Round Town. De line-up van de Dudok Jazz Tour is samengesteld door Paula Hoorn.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief