Artist in Focus: Huiskamerconcert, Duo IN:人- Sun-Mi Hong & Alistair Payne (uitverkocht)

donderdag 08 juli 2021

Vol gereserveerd

Agenda

Huiskamer Parksite


Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid. Mocht dit event worden afgelast of verplaatst, laten wij dit zo tijdig mogelijk weten. Informatie m.b.t. gekochte tickets zal tevens worden verstrekt.

North Sea Round Town doet niets liever dan de stad intrekken. En wat is dichter naar de Rotterdammers toe, dan ze thuis bezoeken. Met een reeks Huiskamerconcerten gaan we in drie bijzondere woonhuizen van prachtige optredens genieten.

Hoewel ‘normale’ woningen natuurlijk ook interessant zijn, wilden we het nog nét even iets spannender maken. Daarom vindt de show van onze Artist in Focus drummer Sun-Mi Hong en trompettist Alistair Payne plaats in een wel heel uniek huis. Deze kleurrijke oude ambulancegarage grenst aan een prachtig parkje en heeft zelfs de Rotterdamse Architectuurprijs gewonnen.

Hong en Payne hebben samen al een flink CV opgebouwd. Tijdens de eerste lockdown in 2020 werd door nieuwe inspiratie van het thuiszitten een nieuw project én album geboren. “IN:人” is een bijzonder samenspel van percussie, drums, trompet en effecten. Een unieke performance die speelt met de akoestiek van de ambulancegarage in Rotterdam Noord.

Dit huiskamerconcert is uitverkocht.

Foto: Sun-Mi Hong en Alistair Payne door Petra Beckers

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief