NSRT Weekender @
Boerderij Driebergen:
Sanem Kalfa & Tineke Postma Duo (Artist in Focus 2023)

zondag 25 juni 2023

€15

Agenda

Boerderij Driebergen

Delftweg 254
3046ND Rotterdam

In het eerste weekend van North Sea Round Town kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen op het zoelte platteland, net buiten het rumoer van de stad. Na het succes van de afgelopen jaren, worden op Boerderij Driebergen wederom drie midzomeravonden met de fijnste muziek gevuld. De organisatie is in handen van Wibbine Kien en Paula Hoorn (programmering).

De derde dag van de North Sea Round Town-weekender op Boerderij Driebergen wordt verzorgd door vocaliste/celliste Sanem Kalfa (Artist in Focus 2023) en saxofoniste Tineke Postma. Het tweetal speelde niet eerder in duo samen en introduceert op deze zachte zomerzondag een performance waarin een ontmoeting tussen stem, saxofoon en elektronica wordt verkend. Postma is onderdeel van Kalfa’s project ‘Miraculous Layers’ waarmee ze in de herfst zullen touren.

De sprookjesachtige locatie midden in natuurgebied Midden-Delfland aan de Schie biedt een unieke verademing om het leven van alledag even te ontsnappen. Chippy Chips komt ter plekke fish & chips bereiden. En met verkoelende drankjes en prachtige muziek van Unorthadox (vrijdag), Yasper (zaterdag) en Sanem Kalfa (Artist in Focus 2023) en Tineke Postma (zondag) waan je je in een zomerse droom.

Deuren openen om 16:00 uur om met een hapje en drankje te acclimatiseren in de schone lucht. Reserveer nu je ticket à €15 via info@boerderijdriebergen.nl.

Het is ook mogelijk een combiticket voor heel het weekend te scoren.
Één ticket €15 | Twee tickets €25 | Drie tickets €35
Let op: geef bij het reserven altijd voor welk(e) concert(e) je mailt.
Meer info over Boerderij Driebergen vind je hier en hier.


Over de artiesten

Sanem Kalfa verenigt zowel haar achtergrond als cellospeler – het instrument waarmee Sanem haar muzikale opleiding begon – als het uitgebreide vocabulaire die ze door de jaren heen ontwikkelde als vocalist en improvisator. Het resultaat is een uniek geluid dat alle diversiteit van Kalfa’s muzikale visie tot uitdrukking brengt. Kalfa werkt samen met George Dumitriu, Teis Semey, Tineke Postma en vele anderen. In haar zangcarrière won ze verschillende prijzen, waaronder de 1e Prijs Shure Montreux Jazz Vocal Competition voorgezeten door Quincy Jones. In 2023 is Sanem Kalfa North Sea Round Town ‘Artist in Focus’.

Saxofoniste en componiste Tineke Postma, Rising Star voor sopraansaxofoon in de Amerikaanse Downbeat Polls 2019, toert internationaal als leider en featured guest. Postma bracht zeven door critici geprezen eigen albums uit en verschijnt op talloze albums als gastsolist. Ze ontving hiervoor verschillende prijzen, zoals de Jazz Juan Revelations Award, een Edison, de prestigieuze Buma Boy Edgar Award en verscheen ze op twee Grammy bekroonde albums. Ze werkte met artiesten als Kenny Barron, Terri Lyne Carrington, Esperanza Spalding, Dianne Reeves, Geri Allen, Jimmy Cob, het Metropole Orkest, Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Nathalie Loriers en Tutu Puoane.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief