NSRT Weekender @
Boerderij Driebergen:
Unorthadox & Friends

vrijdag 23 juni 2023

€15

Agenda

Boerderij Driebergen

Delftweg 254
3046ND Rotterdam

In het eerste weekend van North Sea Round Town kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen op het zoelte platteland, net buiten het rumoer van de stad. Na het succes van de afgelopen jaren, worden op Boerderij Driebergen wederom drie midzomeravonden met de fijnste muziek gevuld. De organisatie is in handen van Wibbine Kien en Paula Hoorn (programmering).

Op vrijdag 23 juni keert Nederlandse rapper Unorthadox terug op Rotterdams meest rustgevende open air concertlocatie. Traditiegetrouw belooft het een genre-overstijgend concert te worden met verschillende gasten.

De sprookjesachtige locatie midden in natuurgebied Midden-Delfland aan de Schie biedt een unieke verademing om het leven van alledag even te ontsnappen. Chippy Chips komt ter plekke fish & chips bereiden. En met verkoelende drankjes en prachtige muziek van Unorthadox (vrijdag), Yasper (zaterdag) en Sanem Kalfa (Artist in Focus 2023) en Tineke Postma (zondag) waan je je in een zomerse droom.

Deuren openen om 18:00 uur om met een hapje en drankje te acclimatiseren in de schone lucht. Reserveer nu je ticket à €15 via info@boerderijdriebergen.nl.

Het is ook mogelijk een combiticket voor heel het weekend te scoren.
Één ticket €15 | Twee tickets €25 | Drie tickets €35
Let op: geef bij het reserven altijd voor welk(e) concert(e) je mailt.
Meer info over Boerderij Driebergen vind je hier en hier.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief