FRESH TENDRILS: Guus Veldman Trio / 2BLURRY (i.s.m. House of Knowledge)

maandag 04 juli 2022

€ 0 (student) - € 5

Agenda

Jazzcafé Dizzy

s-Gravendijkwal 127
3021 EK Rotterdam

Ontdek aanstormend talent in Dizzy met kersvers concept ‘FRESH TENDRILS’. In dit drieluik tijdens North Sea Round Town steken House of Knowledge en Jazzcafé Dizzy de koppen samen om een line-up te creëeren van opkomende artiesten die volgens hen gezien en gehoord moeten worden door een groter publiek.

Line-up
21:00 uur – Guus Veldman Trio
22:00 uur – 2BLURRY

Over de artiesten
Guus Veldman (1998) is een drummer en percussionist uit Rotterdam die zich onderscheidt van anderen door zijn creatieve manier van spelen. Vrijheid binnen muziek is belangrijk voor Veldman, waardoor hij graag de verschillende genres met elkaar verbindt. De muziek is niet twee keer hetzelfde, maar evolueert elke keer weer. In zijn carrière als professioneel muzikant heeft hij onder meer samengewerkt met bands en artiesten als VoidFare, ABEE, Borka Balogh, Joost Wander en vele anderen. Guus is nu derdejaars student aan het conservatorium van Zwolle, waar hij zich focust op jazz en geïmproviseerde muziek.

2BLURRY, gepresenteerd door House of Knowledge, is een Nederlands popduo bestaande uit Noa de Wit en Giovanni Crama. Hun geluid is het best te omschrijven als donker, melodieus. De golvende teksten versterken het gevoel dat je ervaart met de zware drums en donkere baslijnen. 2BLURRY legt een vergrootglas op onderwerpen als grensoverschrijdend gedrag, depressie en wantrouwen. Door de relatie tussen de geladen teksten, Gio zijn beats en Noa haar pure zang onderscheiden ze zich in de Nederlandse urban scene. Het duo introduceert momenteel een nieuwe sound.

Tijden: 21:00u – 23:00u
Start kaartverkoop: 20:30u (aan de deur)
Kaarten: €5,- / studenten gratis toegang

Deze avond is een samenwerking tussen Jazzcafé Dizzy en House of Knowledge.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief